Suntem în căutarea unei noi generații de juniori contabili care să întregească o echipă seniorială solidă și profesionistă.

Ce solicităm? Studii superioare de specialitate finalizate, seriozitate, dorința dovedită de a învăța, cu rezultate cuantificabile în timp real, talentul și capacitatea de a lucra eficient cu computerul, viteza de reacție în îndeplinirea sarcinilor, cunoștințe teoretice bine așezate și abilități practice preferabil exersate – fie și doar temporar – în locuri de muncă anterioare, limba engleză la un nivel cel puțin mediu – scris, citit, înțeles (subiect de testare separată), stabilitate emoțională. Desigur, vestimentația de tip office în fiecare zi și aspectul personal îngrijit sunt parte a listei de cerințe.

Cautăm viitoarea generație de experți – nu suntem interesați de pasionații de plimbat hârtii, nici de cei plictisiți, neglijenți sau neconstienți de faptul că o carieră se construiește în timp, nu se primește în dar.

Ce oferim? Un angajament pe termen lung, remunerat decent, pregătire intensivă și foarte concretă la locul de muncă, cu termene precizate și responsabilități de îndeplinit, toată infrastructura administrativă și IT de care ar putea avea nevoie un junior în activitatea sa, colegi experimentați, cadrul general al unei companii stabile și preocupată de propria dezvoltare.

Va rugăm să aplicați pentru acest post doar în cazul în care în elementele expuse recunoașteți o compatibilitate cu valorile și abordările proprii. Dacă CV-ul Dvs. ne va reține atenția, vă vom lansa o invitație și vom parcurge o testare la sediul nostru, ca primă etapă obligatorie a interviului. Ținuta obligatorie, inclusiv pentru perioada de testare și interviu, este cea business.