Termeni si conditii

Acești Termeni se referă la condițiile în care se poate face utilizarea site-ului www.ecovis.ro. Accesând sau utilizând site-ul web http://www.ecovis.ro, sunteți de acord cu termenii și condițiile de mai jos, indiferent dacă veți subscrie sau nu ca și client. Toate materialele postate pe site și noutățile transmise prin intermediul poștei electronice pentru clienți sunt proprietatea ECOVIS Romania SRL. Aveți dreptul să vizualizați site-ul pe ecranul calculatorului, să printați pagini pe suport de hârtie și să salvați pagini în format electronic doar în scopuri personale, non-comerciale.

În afară de situațiile precizate în paragraful anterior, nu aveți dreptul să folosiți în scop comercial, în forma existentă sau modificată, conținutul site-ului. Nu aveți dreptul să înlăturați notificarea despre drepturile de autor și/sau marca înregistrată de pe copiile conținutului. Copiile vor fi făcute doar conform termenilor de utilizare. Nu aveți dreptul la crearea unei baze de date sau a unui manual prin descărcarea pagină cu pagină a conținutului site-ului. Solicitările privind republicarea sau redistribuirea de conținut vor fi adresate către ECOVIS Romania SRL la adresa de email office@ecovis.ro. Site-ul www.ecovis.ro este un site cu conținut informativ. Eventuale neconcordanțe sau erori care pot apărea la un moment dat între conținulul site-ului și informațiile reale nu vor duce la asumarea informațiilor prezentate de către ECOVIS Romania SRL. Conținutul nu constitutie o formă de consultanță sau angajament din partea ECOVIS Romania SRL, ci o formă de informare generală cu privire la problemele specifice ridicate de vizitatorii site-ului. La luarea unor decizii care s-ar baza pe informațiile din acest site, vă recomandăm și susținem consultarea și a altor surse de informare, răspunderea luării deciziei aparținându-vă în totalitate.

Site-ul www.ecovis.ro are informații din mai multe surse, prin urmare ECOVIS Romania SRL nu-și asumă nici o responsabilitate cu privire la corectitudinea și exactitatea acelor informații. ECOVIS Romania SRL vă oferă posibilitatea de a subscrie ca și client la serviciul său de noutăți prin intermediul poștei electronice. Utilizarea de catre Dumneavoastră a conținutului primit va fi în concordanță cu acești Termeni. Înregistrarea ca și client este valabilă pentru un singur utilizator. La înregistrare veți alege numele și parola de client. Cu privire la adresa de e-mail prezentată la înregistrare, Dumneavoastră sunteți cel care garantați că aveți dreptul să o folosiți, să primiți e-mailuri pe acea adresă. Dacă ECOVIS Romania SRL va primi o adresă din partea proprietarului de drept al acelei adrese (de exemplu angajatorul dumneavoastră), că nu mai dorește primirea acestor newslettere, ECOVIS Romania SRL va înceta trimiterea e-mailurilor solicitate prin înregistrarea ca și client, fără vreo notificare prealabilă. ECOVIS Romania SRL nu își asumă responsabilitatea pentru pagube apărute, ca urmare a utilizării serviciilor site-ului. Aceste reguli sunt în conformitate cu legislația românească în vigoare. Conflictele apărute în legătura cu termenii de utilizare ai site-ului vor fi supuse spre soluționare instanțelor competente.